0
Your Cart
0
Your Cart

Cara Beli dari Void VPN

Terima kasih atas kunjungan korang ke web Void VPN ni. Jadi, post ini akan guide korang step by step untuk beli dari web ini.

Step 1 – Create account

Terdapat 2 cara utk create account, (1) Guna Telegram, dan (2) Guna email sendiri.

  1. Guna Telegram (Recommended)
    Masuk ke page ‘Telegram Login‘ yang terdapat di ruangan header menu, dan tekan butang ‘Login with Telegram’. Kemudian ikut step yang diminta oleh Telegram.
  2. Guna email sendiri
    Untuk step ni, korang kena pilih dulu product yg nak dibeli dan proceed ke checkout. Di page checkout, korang kena isi form untuk create account.

Step 2 – Pilih product

Pilih product mana yg korang nak, isi requirement untuk product yg korang pilih. Kemudian add to cart.

Step 3 – Checkout

Step seterusnya adalah proceed to checkout. Jangan lupa untuk double check items di dalam cart anda.

Kalau korang tak register guna Telegram, di sini korang perlu isi form untuk create account.

Step 4 – Place order

Kemudian, tekan butang ‘Place order’. Di sini, korang akan dapat maklumat account bank, bank in jumlah yg tertera ke account bank tersebut.

Penting: Gunakan order number korang sebagai reference!

Step 5 – Download details

Lepas siap dengan payment, tunggu admin process order korang. Lepas status order korang dh bertukar ke completed, korang boleh download config details untuk order korang di page ‘My account‘, tab ‘Orders’ dan tekan button ‘View details’.

P/s: Jangan lupa untuk tinggalkan review di page product yg korang beli untuk terus support Void VPN 🙂

Dah siap … Mudah kan? Tunggu apa lagi, jom berjimat dengan Void VPN sekarang!

2 thoughts on “Cara Beli dari Void VPN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.